Advertisement

Δολοφονια Βαρη / Eugdgf3m6tghvm - Αν και είχε αθωωθεί απο όλες τις δικαστικές του εκκρεμότητες οπλοφορούσε, σύχναζε σε συγκεκριμένα στέκια και γυμναζόταν σε ένα σχετικά απομακρυσμένο γυμναστήριο πάνω από τη βάρη.

Δολοφονια Βαρη / Eugdgf3m6tghvm - Αν και είχε αθωωθεί απο όλες τις δικαστικές του εκκρεμότητες οπλοφορούσε, σύχναζε σε συγκεκριμένα στέκια και γυμναζόταν σε ένα σχετικά απομακρυσμένο γυμναστήριο πάνω από τη βάρη.. Άγνωστοι εκτέλεσαν τον 39χρονο πυγμάχο τάσο μπερδέση στη βάρη το πρωί της δευτέρας, έξω από τον σύλλογο πυγμαχίας 'αίολος'. Ο τάσος μπερδέσης έπεσε σήμερα το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου στη βάρη. Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου. Μπροστά σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη βρίσκονται οι αρχές, όσον αφορά στη δολοφονία των δυο σέρβων μαφιόζων στην κέρκυρα, τον περασμένο ιούλιο, έξω από βίλα στην περιοχή χαλικούνα, όπου και παραθέριζαν. Βάσει των πρώτων πληροφοριών που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία.

Η δολοφονία του σημειώνεται λίγες ώρες μετά τη δολοφονία στα σεπόλια. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη. Ακόμα μία άγρια δολοφονία προστίθεται στον κατάλογο των εκτελέσεων που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος. Πριν από λίγα λεπτά πυροβολήθηκε τριαντατετράχρονος και δολοφονήθηκε στην περιοχή της βάρης.

Barh Pws Egine H Mafiozikh Ektelesh Dyo Andrwn Sthn Taberna Mprosta Stis Oikogeneies Toys Eikones Ellada Iefimerida Gr
Barh Pws Egine H Mafiozikh Ektelesh Dyo Andrwn Sthn Taberna Mprosta Stis Oikogeneies Toys Eikones Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Σοκ έχει προκαλέσει η νέα εν ψυχρώ δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη. Πρόκειται για τον γνωστό αθλητή τάσο μπερδέση, ο οποίος σωριάστηκε νεκρός, δίπλα από. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι έλληνας και είναι από τον χώρο της νύχτας. Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο που βρισκόταν ο πυγμάχος και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ. Ο τάσος μπερδέσης έπεσε σήμερα το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου στη βάρη. «εδώ έχουμε αυγό του φιδιού! Πριν από λίγα λεπτά πυροβολήθηκε τριαντατετράχρονος και δολοφονήθηκε στην περιοχή της βάρης.

Η δολοφονία στη βάρη έρχεται λίγες ώρες μετά το χθεσινό μαφιόζικο «χτύπημα» στα σεπόλια.

Σήμερα το πρωί είχαμε νέα άγρια δολοφονία με μαφιόζικο στυλ, αυτή τη φορά καταμεσής της λεωφόρου βάρης. Πυροβόλησαν εν ψυχρώ με καλάσνικοφ τον πυγμάχο τάσο μπερδέση. Άγρια δολοφονία άνδρα στην περιοχή της βάρης σήμερα το πρωί. Εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα στη μέση του δρόμου στη βάρη. Ο γνωστός πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22. «εδώ έχουμε αυγό του φιδιού! Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη. Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Ακόμα μία άγρια δολοφονία προστίθεται στον κατάλογο των εκτελέσεων που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο. Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 20χρονης κάρολαϊν. Νέα άγρια δολοφονία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας, όταν άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου έναν άνδρα, στη βάρη. Βάσει των πρώτων πληροφοριών που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία. Νέα, εξοργιστικά χυδαία ατάκα του snik για την ηλιάνα παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό (vid).

Πριν καλά καλά κοπάσει η σοκαριστική δολοφονία στα σεπόλια, ακόμα ένα άγριο έγκλημα διεπράχθει σήμερα (31/5) το πρωί. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος. Εν ψυχρώ εκτέλεση στη μέση του δρόμου. Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του πρώην πυγμάχου τάσου μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί στη βάρη και συγκεκριμένα το σημερινό συμβόλαιο θανάτου ειναι το τρίτο κατά σειρά σε διάστημα δυο εβδομάδων αρχής γενομένης από τη δολοφονία ενός 58χρονου. Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου.

Uqqumo0ehyrmtm
Uqqumo0ehyrmtm from www.kathimerini.gr
Πριν καλά καλά κοπάσει η σοκαριστική δολοφονία στα σεπόλια, ακόμα ένα άγριο έγκλημα διεπράχθει σήμερα (31/5) το πρωί. Ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22, η. Οι profillers του ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία. Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τον πυγμάχο τάσο μπερδέση. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον νικητή του survival στη βάρη (vid). Πρωταθλητής πυγμαχίας και παλιός γνώριμος της αστυνομίας το θύμα. Ο γνωστός πυγμάχος ήταν θύμα φονικής ενέδρας επί της οδού ανδρέα παπανδρέου, την ώρα που κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στο σημείο.

Μπροστά σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη βρίσκονται οι αρχές, όσον αφορά στη δολοφονία των δυο σέρβων μαφιόζων στην κέρκυρα, τον περασμένο ιούλιο, έξω από βίλα στην περιοχή χαλικούνα, όπου και παραθέριζαν.

Ποιος ήταν ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου. Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 20χρονης κάρολαϊν. Ακόμα μία άγρια δολοφονία προστίθεται στον κατάλογο των εκτελέσεων που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο. Άγνωστοι τον προσέγγισαν με ένα μαύρο τζιπ και τον. Εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα στη μέση του δρόμου στη βάρη. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, μετά την εκτέλεση του τάσου μπερδέση στη βάρη, έκανε λόγο για πόλεμο κατά του οργανωμένου εγκλήματος και στάθηκε στις τέσσερις ανθρωποκτονίες που έγιναν σε 2 μήνες. Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου. Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον νικητή του survival στη βάρη (vid). Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα έγινε στην οδό παπανδρέου 22, ύστερα από καρτέρι που στήθηκε, σε νεαρό πυγμάχο από την πάτρα. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο που βρισκόταν ο πυγμάχος και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ. Μπροστά σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη βρίσκονται οι αρχές, όσον αφορά στη δολοφονία των δυο σέρβων μαφιόζων στην κέρκυρα, τον περασμένο ιούλιο, έξω από βίλα στην περιοχή χαλικούνα, όπου και παραθέριζαν. Ο γνωστός πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22. Πριν από λίγα λεπτά πυροβολήθηκε τριαντατετράχρονος και δολοφονήθηκε στην περιοχή της βάρης.

Ο γνωστός πυγμάχος ήταν θύμα φονικής ενέδρας επί της οδού ανδρέα παπανδρέου, την ώρα που κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στο σημείο. Πυροβόλησαν εν ψυχρώ με καλάσνικοφ τον πυγμάχο τάσο μπερδέση. Οι profillers του ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι έλληνας και είναι από τον χώρο της νύχτας. Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον νικητή του survival στη βάρη (vid).

Atairiastoi Ta Senaria Poy E3etazei H El As Gia Thn Diplh Dolofonia Sth Barh 21 01 2020 Youtube
Atairiastoi Ta Senaria Poy E3etazei H El As Gia Thn Diplh Dolofonia Sth Barh 21 01 2020 Youtube from i.ytimg.com
Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο που βρισκόταν ο πυγμάχος και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ. Πρωταθλητής πυγμαχίας και παλιός γνώριμος της αστυνομίας το θύμα. Σοκ έχει προκαλέσει η νέα εν ψυχρώ δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει νεκρό άτομο και το συμβάν παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, μετά την εκτέλεση του τάσου μπερδέση στη βάρη, έκανε λόγο για πόλεμο κατά του οργανωμένου εγκλήματος και στάθηκε στις τέσσερις ανθρωποκτονίες που έγιναν σε 2 μήνες. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Νέα, εξοργιστικά χυδαία ατάκα του snik για την ηλιάνα παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό (vid). Οι profillers του ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία.

Άγνωστοι τον προσέγγισαν με ένα μαύρο τζιπ και τον.

Νέα, εξοργιστικά χυδαία ατάκα του snik για την ηλιάνα παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό (vid). Φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα έγινε στην οδό παπανδρέου 22, ύστερα από καρτέρι που στήθηκε, σε νεαρό πυγμάχο από την πάτρα. Αν και είχε αθωωθεί απο όλες τις δικαστικές του εκκρεμότητες οπλοφορούσε, σύχναζε σε συγκεκριμένα στέκια και γυμναζόταν σε ένα σχετικά απομακρυσμένο γυμναστήριο πάνω από τη βάρη. Ο γνωστός πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22. Άγνωστοι εκτέλεσαν τον 39χρονο πυγμάχο τάσο μπερδέση στη βάρη το πρωί της δευτέρας, έξω από τον σύλλογο πυγμαχίας 'αίολος'. Ποιος ήταν ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Άγνωστοι τον προσέγγισαν με ένα μαύρο τζιπ και τον. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος. Η εκτέλεση έγινε το πρωί επί της οδού ανδρέα παπανδρέου στη βάρη, την ώρα που το θύμα κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στην περιοχή. Ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22, η. Σήμερα το πρωί είχαμε νέα άγρια δολοφονία με μαφιόζικο στυλ, αυτή τη φορά καταμεσής της λεωφόρου βάρης.

Posting Komentar

0 Komentar